Trends en inspiratie

Volg de trends in online marketing op via onze inspirerende blogartikelen over onderwerpen zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), Adwords campagnes (SEA), social media, content marketing, webdesign en meer.

Op vrijdag 26 november 2021 is het zover: Black Friday, de dag van het jaar waarop veel consumenten zitten te wachten. Het is dan ook de ideale kans om klanten te overtuigen om te shoppen aan mooie kortingen. Black Friday brengt wel wat marketingwerk met zich mee. Bekijk onze tips en overloop de checklist om helemaal klaar te zijn voor Black Friday.
Een zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in welke zoektermen, zoekwoorden of keywords jouw doelgroep gebruikt. Deze woorden vormen de basis voor het SEO traject van je website, en je kan ze ook als basis gebruiken om je Google Ads campagne op te zetten. Ontdek hier hoe je de gevonden keywords uit het zoekwoordenonderzoek kunt gebruiken om jouw websitepagina’s te optimaliseren voor Google.
Het coronavirus houdt ons al enige tijd in z’n greep. We wachten de nieuwe maatregelen steeds angstig af, om hier als bedrijf op de juiste manier op te reageren. Nu België voor een 2e keer in lockdown is gegaan, blijft het belangrijk om hier als onderneming creatief mee om te gaan en vooral zichtbaar te blijven in deze onzekere tijden.