Jouw bedrijfsdoelstellingen behalen met digitale marketing

Bij Key2info vertrekken we vanuit de behoeften van onze klanten en proberen we hiervoor de juiste oplossingen aan te bieden. Wil je enkel een nieuwe website, of wil je een marketing plan uitwerken van A tot Z? Wij helpen je graag verder.

Naamsbekendheid

Als je online niet bestaat, kunnen potentiële klanten je niet vinden. Een duidelijke en gestructureerde website is dus noodzakelijk.

Eens je website op orde is, kan je een zeer breed doelpubliek bereiken met behulp van sociale media en online marketing campagnes.

Groei in verkoop

Meer leads, meer sales: het is de droom van elke onderneming. Als je een goed product of een interessante dienst aanbiedt, ben je al half gewonnen. Toch zijn er nog andere factoren die mee bepalen of je online groeit of niet.

Zo moet je ten eerste veel aandacht besteden aan een degelijke website met relevante inhoud. Ten tweede kan je je cijfers een enorme boost geven door in te zetten op een tot in de puntjes uitgewerkte online marketing strategie.

Versterking klantloyaliteit

Blijf in contact met je klanten door te communiceren via de websitesocial media en nieuwsbrieven.

Online adverteren is zeer geschikt voor het verhogen van de klantloyaliteit. Met Google AdWords kan je je klanten namelijk opnieuw bereiken via remarketing. Je kan bijvoorbeeld kortingen geven aan mensen die de website al eerder bezocht hebben.

Merkimago verbeteren

Je merk op een goede manier in de markt zetten is essentieel: een consequente en duidelijke visuele uitstraling van je product of bedrijf verhoogt je geloofwaardigheid en zichtbaarheid.

Een goede branding komt terug in alle vormen van communicatie zoals logo en huisstijlal het drukwerkwebsite, …

Nieuwe website

Heb je iets nodig of wil je iets weten? Gewoon even Googelen en het antwoord verschijnt! Een website is dus even onmisbaar als een telefoonnummer of een e-mailadres.

Wij maken voor jou een aantrekkelijke website of webshop met betaalsysteem, die je nadien ook makkelijk zelf kan beheren. Al onze sites passen zich aan smartphones en tablets aan en zijn bovendien geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je snel gevonden wordt in Google.

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.