Groei in verkoop

Spreek potentiële klanten aan en trigger ze via de juiste online kanalen naar je website. Wij helpen je aanwezig te zijn op het juiste moment in de customer journey, waardoor je met minder budget meer kwalitatieve leads krijgt die zorgen voor een hogere ROI. Ons doel is om meer uit je budget te halen: meer kwalitatieve bezoekers, meer kwalitatieve leads en meer terugkerende klanten.

Hoe bereiken we de juiste klanten?

Met een groot mediabudget kan elke bedrijf een groot publiek bereiken. Bij key2info streven we niet naar kwantiteit, wel naar kwaliteit. Onze doelstelling is om een hogere ROI voor jouw bedrijf te behalen. Met minder budget, meer kwalitatieve prospecten bereiken, en meer kwalitatieve leads binnenhalen. Dit doen wij door de consument te voorzien van de juiste boodschap, op het juiste device, aan de juiste persoon op het juiste moment in de online customer journey.

Een persoon kijkt zijn google analytics dashboard na

Op welke online activiteiten inzetten?

Alles begint bij jouw website/webshop. Wordt jouw product of dienst op de juiste manier voorgesteld? Onderscheid je jezelf hierbij van de concurrentie? Je website moet aantrekkelijk, duidelijk en interessant zijn voor de bezoeker.

Investeer in online advertenties om je website en verkoop een boost te geven. Adverteer doelgericht op de juiste zoekwoorden, de juiste doelgroep en het juiste moment in de customer journey.

Verhoog je visibiliteit en zet je webshop extra in de kijker door je producten ook via Google Shopping en Instagram/Facebook shopping te tonen.

Bereik de juiste doelgroep met de juiste boodschap door online banners via display advertenties.

Zet remarketing in als extra duwtje in de rug om je website-bezoekers te overtuigen over te gaan tot een conversie.

Wil je de juiste klanten bereiken, zorg dan ook dat je via de juiste zoekwoorden vindbaar bent in de organische zoekresultaten van Google. Het voordeel van Search Engine Optimization (SEO) is dat dit geen mediabudget vereist en langdurig resultaat oplevert.