Online marketing regio Lier

Als gespecialiseerd online marketing bureau regio Lier denken wij samen met jou een online marketing strategie uit voor jouw project of bedrijf en doen we gerichte acties via alle digitale communicatiekanalen (e-mailcampagnes, sociale media, …).

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEO (Search Engine Optimization) is een verzameling van technieken gericht op het optimaliseren en verbeteren van je website of webshop voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Wil je online verkopen, je diensten aanbieden, informeren, … dan heb je bezoekers nodig. En wat doet een bezoeker voordat hij op je website komt? Juist, Googelen!

Google Ads campagnes (SEA)

Search Engine Advertisement (SEA) is het adverteren op zoekmachines waarvan Google de bekendste is. Door te bieden op zoekwoorden die een internetgebruiker ingeeft op Google, verschijnt jouw website hoger in de zoekresultaten. Je betaalt elke keer als iemand op jouw link klikt.

Met dit soort van Google Ads campagnes kan je je website een duwtje in de rug geven, als die niet hoog genoeg staat in de natuurlijke zoekresultaten van Google en krijg je meer zichtbaarheid.

Content marketing

Contentmarketing betekent het maken en verspreiden van waardevolle informatie, in tekst, beeld, video en/of audio.

Deze informatie gaat niet rechtstreeks over de producten of diensten die een merk aanbiedt, maar hangt er wel mee samen. Zo kan een webshop voor verlovingsringen bijvoorbeeld een blogbericht schrijven over het huwelijksaanzoek. Het doel hiervan is dat de klant je op een andere manier leert kennen en vertrouwen.

E-mail marketing

De bekendste vorm van e-mailmarketing is het versturen van nieuwsbrieven. Als je (potentiële) klanten kan overtuigen om via e-mail op de hoogte gehouden te worden van nieuwe producten, aanbiedingen of ander relevant nieuws, is e-mailmarketing een waardevol communicatiemiddel.

Social media

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Twitter… het zijn allemaal razend populaire sociale media met miljarden actieve gebruikers.

Sociale media kunnen je naamsbekendheid en bereik enorm vergroten, en zo ook veel bezoekers naar je website leiden. Aan de hand van een uitgekiend social media marketing plan, blijf je consequent in contact met je doelpubliek.

Conversie optimalisatie

Wil je de bezoeker van je website aanzetten tot een bepaalde actie zoals een product aankopen, een formulier invullen, een bepaalde pagina bezoeken, … dan noemt men deze actie een ‘conversie‘.

Bij conversie-optimalisatie ga je na in hoeverre deze conversies reeds gebeuren en waar dit nog verbeterd kan worden. Zo zal het rendement van de website uiteindelijk stijgen.

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.