LIVA MARYNEN

De nieuwe website van Liva Marynen bestaat uit 2 luiken; enerzijds haar activiteiten als landmeter en anderzijds haar vastgoed portfolio.

Op de homepagina krijgt de bezoeker meteen een overzicht van zowel de vastgoed- als de landmeter activiteiten. Alle diensten worden kort beschreven, met links naar meer gedetailleerde pagina’s. Er is bovendien een zoekfunctie voorzien onder het hoofdmenu, zodat de bezoeker die enkel ge├»nteresseerd is in vastgoed meteen gericht kan zoeken.

www.landmetermarynen.be

LIV@HOME

In de vastgoed-sectie onder de naam “Liv@home” vindt de bezoeker alle info terug i.v.m de bouwgronden; foto’s, ligging op Google maps, prijs, oppervlakte, plattegronden, … Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met de makelaar om dat specifiek perceel te bezichtigen of om meer info te vragen.

Als je niet vindt wat je zoekt, kan je je gegevens achterlaten en word je gecontacteerd van zodra er een bouwgrond beschikbaar is die voldoet aan jouw wensen. De bezoeker wordt dus erg goed begeleid in zijn of haar zoektocht. De site is volledig responsive gemaakt, dus ook op smartphone of tablet is het makkelijk navigeren.

LANDMETER MARYNEN

Op deze pagina worden alle diensten toegelicht die vallen onder de landmeter-activiteiten. De afbeeldingen werden vormgegeven in dezelfde stijl als het logo, met schuine vlakken.

Bij elke dienst kan men klikken op “vraag offerte” of “contacteer ons”, deze call-to-action knoppen zorgen ervoor dat de klant sneller tot actie overgaat.

OFFERTES AANVRAGEN

Via een handig dynamisch formulier, dat ook aangepast is aan smartphones en tablets, vraagt men in enkele simpele stappen een offerte aan.

Ook dit is weer een functionaliteit die de interactie met de klant verbetert en optimaliseert.