VOETBALCLUB SK BERLAAR

De voetbalclub van onze “hometown” was stilaan toe aan een nieuwe website; een opdracht die we met plezier op ons genomen hebben. De groene en rode clubkleuren domineren de layout, in combinatie met leuke sfeerfoto’s die zin doen krijgen om te komen voetballen! Ook belangrijke info zoals wedstrijdkalenders, uitslagen en rankings ontbreken uiteraard niet.

www.ritaberlaar.be

Om leden, trainers, medewerkers en fans op de hoogte te houden, is er een pagina voorzien waar alle laatste nieuwtjes en activiteiten meegedeeld worden.

Elke ploeg – van de allerkleinsten tot het 1ste elftal – heeft zijn eigen pagina op de site met de wedstrijdkalender, rangschikking, trainingen en nieuwsberichten. Gedaan met zoeken dus, alle info staat mooi bij elkaar.

Dankzij het geïntegreerde Content Management System (CMS) kan de site voortdurend aangevuld worden zodat de speldagen, uitslagen en rankings altijd correct en up-to-date zijn.

nieuwsberichtenkey2info

Ook via mailings houden we de leden van de club op de hoogte van nuttige info of leuke evenementen. Op die manier bereiken we met één muisklik een groot publiek.

Nieuwsbrief2
1ste Elftal Home Key2info

Niet enkel digitaal, maar ook in het drukwerk proberen we een styling door te trekken zodat alle communicatie van SK Berlaar makkelijk herkenbaar en duidelijk is! Ook hier komen de sprankelende clubkleuren weer terug.