Naaimachines Van Rooy

De zaakvoerder van Naaimachines Van Rooy had al jaren een succesvolle winkel, maar zoals zovelen besefte ook zij dat stilstaan achteruitgaan is en dat het tijd werd om mee op de digitale trein te springen.

De aanpak van de webshop is zeer functioneel; men kan snel producten vergelijken op technische specificaties en zo een gegronde keuze maken. Verder wordt de klant zo veel mogelijk geïnspireerd en geïnformeerd d.m.v van tips, video’s en brochures.

www.vanrooy.be

Productvergelijking

De shop beschikt over een module om producten te vergelijken. Naaimachines van nu zijn hoogtechnologische pareltjes met veel functionaliteiten, dus het is belangrijk dat alle eigenschappen naast mekaar gezet kunnen worden. Dit zorgt ook voor een stijging van de verkoop in de fysieke winkel, aangezien klanten hun research reeds online gedaan hebben.

Online booking systeem

Bij de aankoop van een machine heeft de klant recht op een gratis les, inschrijven kan via het online booking systeem. Voor de betalende workshops is er zelfs een geïntegreerd betaalsysteem zodat men zich kan inschrijven én ineens betalen.
Dit draagt bij tot de sterke customer service waarvoor klanten blijven komen.

Update huisstijl

De huisstijl werd volledig terug uitgedacht, met een vernieuwing van het logo, naamkaartjes, blocnotes en nieuwe gevelborden.