Totaalpakket digitale marketing voor juweelontwerpster Ines Bouwen

150% meer bezoekers met een halvering van de kosten in 12 maanden tijd

Website Ines Bouwen

Ines Bouwen is een Juwelenontwerpster met een zeer specifieke, eigen stijl. Ze vervaardigt prachtige, handgemaakte, tijdloze en minimalistische juwelen. Ines Bouwen is een familiebedrijf met haar vestiging in Lier. 

Ze zijn bij Key2info terecht gekomen voor een nieuwe webshop, huisstijl en het volledige online marketing pakket. Voor ze bij Key2info klant werden deden ze al Google Ads en waren ze actief op sociale media. Echter wilden ze hun online marketing activiteiten verder uitbreiden en vooral rendabeler maken.

Website Ines Bouwen
Ines Bouwen

De vooropgestelde doelstellingen van Ines Bouwen

Aanpak van Key2info

Om de vooropgestelde online marketingdoelen te behalen, hebben we een digital marketing strategy op maat opgesteld. Deze bevat alle volgende digitale marketingactiviteiten, met het oog op de organisatie, implementatie en constante evaluatie van elke activiteit.

E-mail marketing

Het versturen van nieuwsbrieven om de klanten van Ines Bouwen beter te informeren, inspireren en activeren. Dit zorgt voor meer aankopen via de webshop.

Video advertising

Voor Ines Bouwen maken we ook gebruik van video advertising op YouTube en op sociale media.

Social media marketing

Via social media marketing op Facebook, Instagram en Pinterest heeft Ines bouwen meer interactie met haar volgers.

Vernieuwde webshop

Het resultaat is een meertalige, stijlvolle en vooral gebruiksvriendelijke website die het minimalistisch en ambachtelijk karakter van Ines Bouwen perfect weerspiegelt.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Meer online zichtbaarheid en meer relevante bezoekers op de website van Ines Bouwen dankzij onze zoekmachine optimalisatie.

Google Ads campagnes

Meer rendement en minder kosten voor de Google Ads campagnes. Ze besteedde hier vroeger veel budget aan, maar hier kwam niet voldoende uit. Desondanks Google Ads cursussen en Google Analytics trainingen.

Het resultaat

Grafiek bereikte doelen

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Dankzij ons keyword research en het schrijven van SEO-vriendelijke teksten is het aantal organische bezoekers drastisch gestegen.

Sinds eind 2018 volgt Ines Bouwen ons SEO traject, daardoor zien we jaar op jaar een evolutie in het aantal organische bezoekers.

Dit hebben we verwezenlijkt door content te optimaliseren en regelmatig nieuwe content toe te voegen op de website. Ook technische en on-page optimalisaties aan de website zorgen voor betere rankings in de zoekresultaten, waardoor de website beter gevonden wordt in Google door relevante bezoekers. 

Ines Bouwen blog
Blog Ines Bouwen

Keyword Research

Alle teksten die op de website van Ines Bouwen staan bevatten relevante zoekwoorden. Deze hebben we namelijk onderzocht met verschillende tools zoals de Google Keyword Planner.

Dit zorgt ervoor dat als mensen zoeken naar bepaalde woorden, Ines Bouwen op de eerste pagina in de zoekopdrachten verschijnt.

Gegevens analyseren

We houden nauwlettend de gegevens op Google Analaytics in de gaten. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de veranderende vraag van klanten of als we zien dat een pagina minder goed scoort dan verwacht.

Blogs

We schreven blogs voor Ines Bouwen die interessant zijn voor hun doelpubliek en relevante zoekwoorden bevatten. Hierdoor scoort de website van Ines Bouwen beter in Google. 

Google Ads Resultaten

0 %
Meer kliks
0 %
Meer doelen behaald
0 %
Minder betaald
0 %
Meer bezoekers

Na een jaar zagen we een duidelijk verschil in de resultaten van de Google Advertenties. 

We hebben de kost per klik met haast 80% kunnen verlagen door het optimaliseren van de Google Ads campagne. Dit door:

Social media marketing

Social media Ines Bouwen

Ook social media marketing kon niet ontbreken in het totaalpakket voor Ines Bouwen. We maakte een contentkalender op om alle posts op verschillende kanalen in te plannen. 

We adverteerden bovendien ook op verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest. 

Video advertising

Voor meer naamsbekendheid en visibiliteit hebben we een videoadvertising campagne gelanceerd op youtube. We kozen voor een inStream advertentie die kan worden overgeslagen, zo betalen we enkel voor relevante kijkers (die de video uitkijken of langer kijken dan 30sec). Zo hebben we met een beperkt budget toch heel wat vertoningen verkregen.

Ook via Facebook en instagram hebben we de video’s gepromoot voor meer visibiliteit en kliks naar de website.

Ontzettend leuke samenwerking met fantastische resultaten.

Ines Bouwen Jewelry

Benieuwd naar meer?

Bekijk onze andere cases van tevreden klanten. Wat zijn hun doelstellingen en welke resultaten behaalden we?

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen groeien?

Wil je jouw bedrijf ook doen groeien en gevonden worden door potentiële klanten op Google? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.