5

redenen waarom u dringend een goede website nodig hebt

1. Bereik meer potentiële klanten

Iedereen zoekt én shopt steeds vaker online. Mis dus niet langer de kans op het vinden van nieuwe klanten doordat je website verouderd is of onvoldoende scoort op vindbaarheid.

2. Maak een professionele indruk

Overtuig je bezoekers met jouw producten, kennis of ervaring.

3. Bespaar tijd

Verschaf informatie over je bedrijf of product die klanten dag en nacht kunnen raadplegen, zonder dat jij ook maar iets moet doen.

4. Bespaar geld

Advertenties via print, radio of tv zijn duur. Met een website en/of sociale media promoot je je bedrijf op een goedkope manier.

5. Verkoop meer, de klok rond en wereldwijd

Een webshop kent geen openingstijden en geen grenzen, verkoop al slapend over heel de wereld.

5

redenen om die goede website door ons te laten maken

1. Je wil een mooie site

Wij maken een aantrekkelijk en hedendaags ontwerp op maat dat past bij jouw business, aangepast aan smartphones en tablets.

2. Je wil een functionele site

Een website is niet alleen een mooi uithangbord, maar ook een bron van informatie; heb jij een shop, een reservatiesysteem of een lesagenda nodig? Wij creëeren een website die perfect aansluit bij jouw behoeften.

3. Je wil gevonden worden op Google

Door het gebruik van de juiste keywords (SEO) doorheen je website, vindt Google – en dus ook jouw nieuwe klanten – je site.

4. Je wil je site zelf beheren

Onze sites bevatten een Content Management System (CMS) waarmee je zelf producten kan invoeren of teksten wijzigen.

5. Je wil ook opvolging nadat de site gelanceerd is

Eens de site online is, bestuderen we de statistieken om na te gaan waar er nog ruimte is voor verbetering van de online beleving.

Hoe kunnen we van jouw project een succes maken?

Logo en huisstijl

Visuele communicatie begint met een geslaagde huisstijl. Samen zoeken we naar de juiste look & feel en werken we een geschikt logo uit, naamkaartjes, briefpapier…

Drukwerk

Laat een professionele indruk achter met stijlvol materiaal zoals brochures, uitnodigingen, affiches, flyers, T-shirts, reclameborden…

Marketing

Wij denken mee met jou en je project en doen gerichte acties via alle digitale communicatiekanalen (e-mailcampagnes, sociale media, …).

Webdesign & development

Een website op maat? Geen probleem, je project wordt eerst in grote lijnen ontworpen en na goedkeuring gaan we over tot online realisatie.

E-commerce

Wij ontwikkelen een online shop met betaalsysteem, die je nadien ook zelf kan beheren. Al onze sites zijn responsive en passen zich aan smartphones en tablets aan.

Digitale strategie

Door het juiste gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO) en advertenties (SEA) scoor je hoger in de zoekresultaten en trek je meer bezoekers.

Onze werkwijze

 • Behoefteanalyse

  Is jouw website een mooi uithangbord, of moet je vooral veel informatie kwijt? Wij denken mee met de klant en bepalen welke kanalen belangrijk zijn. Als alle vragen beantwoord zijn, kunnen we een website creëeren die perfect aansluit bij jouw behoeften.

 • Realisatie

  Je project wordt eerst in grote lijnen ontworpen en na goedkeuring gaan we over tot online realisatie. Onze sites kunnen achteraf beheerd worden door de klant en zijn aangepast aan tablets en smartphones.

 • Het echte werk

  Van zodra de site opgeleverd is, begint het echte werk pas. Een website moet steeds evolueren en interessant blijven, dat wil zeggen een constante opvolging en aanvulling van de inhoud, marketing acties, onderhoud van de social media, advertentiecampagnes....

 • Opvolging

  Eens de site online is, gaan we opvolgen waar er nog dingen verbeterd kunnen worden.
  We bestuderen de statistieken om de consument te leren kennen en om zijn traject in kaart te brengen; is het duidelijk voor de bezoeker hoe hij van punt A naar punt B
  kan gaan en welke stappen in dit proces kunnen beter?

Like what you see? Twijfel niet en stuur ons vrijblijvend een mailtje zodat we samen jouw project kunnen bekijken.