Webontwikkeling en webdesign bureau regio Lier

Een goede website op maat is een vereiste voor elk bedrijf of organisatie, jouw online visitekaartje en eerste contact met een potentiële klant. Wil je een nieuwe webshop laten maken of nieuwe website bouwen regio Lier? Contacteer Key2Info voor een aanpak op maat, van webdesign tot de SEO technische optimalisaties van uw website.

Voorbeeld van webontwikkeling door Key2info

Must-haves voor jouw nieuwe website

Een website moet informeren, promoten en contact maken met de bezoeker. Daarom is het essentieel dat de opbouw en structuur van je site intuïtief en gebruiksvriendelijk is, zodat de bezoeker snel zijn weg vindt.

Veel mensen surfen via hun tablet of smartphone, het is dus belangrijk dat je website responsive is en zich aanpast aan de schermgrootte zodat alles duidelijk leesbaar is.

Voor een goede online vindbaarheid, moet je website bovenaan in de zoekresultaten van Google verschijnen. Wij optimaliseren al onze websites zodat ze hoog scoren bij zoekmachines.

Last but not least: een website moet snel zijn. Daarom werken wij bij Key2info samen met een kwaliteitsvolle hosting partner die snelheid garandeert.

Je hebt de keuze om zelf je site te beheren, of je kan ons inschakelen om de site consequent te updaten voor een vast maandelijks bedrag – ongeacht het aantal uren dat we eraan gewerkt hebben.

Webshop laten maken

Een webshop is hoofdzakelijk gericht op verkopen, de producten of diensten staan centraal. Je kan ze vaak op meerdere manieren zoeken en filteren, en er is een duidelijke weg van product via winkelwagen naar kassa.

Gebruiksvriendelijkheid is essentieel, maar ook goede productomschrijvingen en beeldmateriaal van je producten zijn erg belangrijk.

Je site moet bezoekers proberen te overhalen tot actie; inschrijven voor een nieuwsbrief, een aankoop doen of een contactformulier invullen. Genoeg ‘call to actions’ of actieknoppen integreren is dus een must.

Onze klanten kunnen zelf inloggen in de webshop en hun bestellingen opvolgen via het makkelijke beheersysteem.

Tenslotte volgen wij via Google Analytics de statistieken van de webshop op en sturen we bij waar nodig.

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.