Nieuwe website

Ook al denk je dat een website niet zo belangrijk is voor jouw bedrijf, toch kan je vandaag de dag echt niet meer zonder. Iedereen die op zoek is naar een product of dienst zal dit eerst Googelen. Het is dus cruciaal dat je terug te vinden bent én dat je een goede eerste indruk maakt.

Waarom je website vernieuwen?

Je wordt niet gevonden op Google
Door het gebruik van de juiste keywords (SEO) doorheen je website, vindt Google – en dus ook jouw nieuwe klanten – je site.

Je website is niet goed zichtbaar op smartphones
Meer en meer klanten surfen mobiel via smartphone en tablet dus als je website niet correct toont op deze apparaten, verlies je potentiële klanten.

Ouderwets design
Er is veel concurrentie online, het is dus erg belangrijk om op te vallen met een aantrekkelijke en hedendaagse website.

Je website is traag
Er is niets frustrerender dan te moeten wachten op een traag ladende site. Google houdt hiermee rekening in zijn ranking en klanten haken ook af na enkele seconden. Snelheid is een must!

Verouderde technologie
Ook uit technisch standpunt is het aangewezen om te vernieuwen, aangezien de technologie voortdurend verandert. Gebruik je nog Adobe Flash of muziekjes op je site, dan is het tijd voor een nieuwe website.

Je website heeft geen CMS
Een Content Management System (CMS) is een beheersysteem waarmee de klant zelf kan inloggen en aanpassingen doen aan de site. Erg handig als je snel even een wijziging wil doorvoeren.

Voorbeeld van een nieuwe website die Key2info ontwerpen heeft voor VM Technics

Interesse in een webshop?

Wil je een nieuwe e-commerce business uitbouwen of je bakstenen winkel combineren met een webshop? Goed plan, want de verkoop via e-commerce blijft steeds groeien.

Een gebruiksvriendelijke, duidelijke en professionele webshop is hiervoor een must. Wij maken webshops waar de klant makkelijk en snel de juiste producten vindt en kan bestellen. Bovendien zorgen we voor de integratie van een veilig online betalingssysteem.

Als eigenaar kan je via het beheersysteem moeiteloos alle informatie en producten op de webshop beheren, bestellingen opvolgen en klantgegevens raadplegen.

Webshops van Key2info zijn;

  • Gebruiksvriendelijk
  • Professioneel
  • Actiegericht
  • Betrouwbaar, met een veilig online betalingssysteem
  • Makkelijk zelf te beheren
  • Responsive
  • Aantrekkelijk
  • Razendsnel
  • Toekomstbestendig

Hoe pakken we dit aan?

Behoefteanalyse
Is jouw website een mooi uithangbord, of moet je vooral veel informatie kwijt? Wij denken mee met de klant en bepalen welke kanalen belangrijk zijn. Als alle vragen beantwoord zijn, kunnen we een website creëeren die perfect aansluit bij jouw behoeften.

Realisatie
Je project wordt eerst in grote lijnen ontworpen en na goedkeuring gaan we over tot online realisatie. Onze sites kunnen achteraf beheerd worden door de klant en zijn aangepast aan tablets en smartphones.

Het echte werk
Van zodra de site opgeleverd is, begint het echte werk pas. Een website moet steeds evolueren en interessant blijven, dat wil zeggen een constante opvolging en aanvulling van de inhoud, marketing acties, onderhoud van de social media, advertentiecampagnes, …

Opvolging
Eens de site online is, gaan we opvolgen waar er nog dingen verbeterd kunnen worden.
We bestuderen de statistieken om de consument te leren kennen en om zijn traject in kaart te brengen; is het duidelijk voor de bezoeker hoe hij van punt A naar punt B kan gaan en welke stappen in dit proces kunnen beter?

Voorbeeld van een nieuwe website die Key2info ontwerpen heeft voor KBC Verzekeringen Vekemans

De voordelen

Bereik meer potentiële klanten
Iedereen zoekt én shopt steeds vaker online. Mis dus niet langer de kans op het vinden van nieuwe klanten doordat je website verouderd is of onvoldoende scoort op vindbaarheid.

Voorbeeld van een nieuwe website die Key2info ontwerpen heeft voor Ines Bouwen

Maak een professionele indruk
Overtuig je bezoekers met jouw producten, kennis of ervaring.

Bespaar tijd
Verschaf informatie over je bedrijf of product die klanten dag en nacht kunnen raadplegen, zonder dat jij ook maar iets moet doen.

Bespaar geld
Advertenties via print, radio of tv zijn duur. Met een website en/of sociale media promoot je je bedrijf op een goedkope manier.

Verkoop meer, de klok rond en wereldwijd
Een webshop kent geen openingstijden en geen grenzen, verkoop al slapend over heel de wereld.

Contacteer ons voor meer info of een vrijblijvende offerte

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.